Yrittäjänkatu 8 H, 06150 Porvoo  |  040 583 6018  |  info@porvoonoffsetpaino.fi

Tuotteet

Kokemuksemme avulla osaamme tarjota oikeat materiaalit ja ratkaisut painotuotteillesi

Käyntikortit

Meiltä saat laadukkaat käyntikortit nopeasti ja edullisesti

Laadukkaan käyntikortin avulla luot laadukkaan ensivaikutelman ja se jää myös vastaanottajan mieleen – usein myös talteen. Käyntikortti materiaaleja on tarjolla runsaasti – kartongit erikoiskartongit, värilliset kartongit ja muovit. Myös jälkikäsittelyvaihtoehtoja on paljon – Laminoinnit, kohopainatukset, folioinnit, stanssaukset ja kohdelakkaukset.

Metalloidut ja laminoidut käyntikortit soveltuvat moneen käyttötarpeeseen.

Metallinhohtoiset ja laminoidut käyntikortit soveltuvat moneen käyttötarpeeseen.

Esitteet

Laadukas esite on on yrityksesi käyntikortti ja brändin rakentaja. Tarvitset sitä kun haluat luoda laadukasta mielikuvaa tuotteestasi tai yrityksestäsi. Tarvitset sitä myös silloin, kun asiakkaasi hakee tietoa. Messuilla ja myyntitilanteessa esite on korvaamaton apuväline.

Monitaittoesitteet

Taitetut esitteet toimivat erityisen hyvin ja niihin saa luotua hyviä tehokeinoja esimerkiksi kohdelakkauksella

Tehosta myyntiäsi käyttämällä efektejä ja laadukkaita materiaaleja

Efektit

Moderni painotekniikkamme mahdollistaa erilaiset efektit esitteissä kuten kohdelakkaukset tai valkoisen värin käyttämisen värillisille papereille.

Flyerit

Flyeri on nopea ja tehokas tapa kertoa palveluista tai tuotteistasi. Se toimii monessa eri paikassa kuten hotellin aulassa, myymälässä tai yhteistyökumppanillasi – näin tavoitat potentiaalisen asiakkaan. Toimitamme personoidut lehtiset ja flyerit myös suoraan vastaanottaja tiedoilla tai massapostituksena.

Lehdet

Yrityslehti, järjestölehti, yhdistyslehti, seuralehti, ammattilehti, tuotelehti on tutkimusten mukaan huomattavasti sähköistä lehteä mukavampi lukea ja vastaanottajat arvostavat niitä. Painetun lehden elinkaari on huomattavasti pidempi kuin sähköisen. Voimme painattaa vastaanottajan tiedot lehteesi ja postittaa sen puolestanne. Painamme pienet ja isot painosmäärät nopeasti.

Pääsyliput, arpajaisliput, kupongit ja tapahtumapassit

Numeroidut, perferoidut ja turvapainatuksella varustetut liput eivät ole kopioitavissa. Tarvittaessa painamme niihin vain UV-valolla näkyvät tunnisteet. Kuponkien avulla vauhditat myyntiä. Vip passit teemme kestäville muovimateriaaleille personoituna.

Esitekansiot, tuotekansiot, mapitukset ja koulutuskansiot

Erilaiset kansioratkaisut koulutukseen, myyntiin tai tuotehallintaan nopeasti ja laadukkaasti.

Tuotekatalogit, vuosikertomukset, vihkoset, hinnastot ja manuaalit

Jäljentävät lomakkeet

Toimivat hyvin tilanteissa joissa ei ole mahdollista tulostaa asiakirjoja paperille. Tyypillisiä käyttötilanteita – rahtikirjat, lähetteet, saatteet, myyntisopimukset ja luovutusasiakirjat.
Toimitamme lomakkeet tarvittaessa neliväripainatuksella ja yhdessä setissä voi olla useita jäljentäviä osia.

Kirjekuoret

Laadukkaalla kirjekuorella herätät vastaanottajan mielenkiinnon ja sen avulla voit rakentaa yrityksesi ilmettä. Voit tilata kirjekuoret painettuna vastaanottajan tiedoilla. Logon lisäksi kirjekuoreen voidaan painaa markkinointiviestiä kuten tuotekuvia sekä personoida kuori vastaanottajan tiedoilla.

Kirjekuoria on monen kokoisia ja värisiä, voimme painaa valkoista esimerkiksi mustalle tai punaiselle kirjekuorelle.

Tarrat ja etiketit

Laaja valikoima eri kokoisia ja muotoisia tarroja sisä- ja ulkokäyttöön
Voimme painaa personoidut tarrat ja etiketit tuotteisiisi.

Julisteet ja Rollupit

Julisteilla ja Rollupeilla saat viestisi esiin näyttävästi. Runsaasti erilaisia materiaaleja sisä- ja ulkokäyttöön.

Kalenterit

Seinäkalenterit omilla kuvilla personoituna on hyvä lahja yritysasiakkaille tai kotiin

Kortit ja Kutsut

Hääkutsu, messukutsu, avajaiskutsu, merkkipäiväkutsu tai mikä muu kutsu tahansa – se kannattaa tehdä laadulla, erikoismateriaalilla ja efekteillä. Näin kerrot vastaanottajalle, että hän on tärkeä ja arvostat häntä.

Kiitoskortti ja postikortti – mahdollisuuksia on paljon. Painamme kiiltävät, metalloidut, kulta ja hopea efekteillä varustetut kortit ja kutsut. Leimakortilla sitoutat asiakastasi käyttämään palvelujasi uudelleen tai alennuskortilla houkutat asiakkaan tutustumaan palveluusi tai tuotteeseen. Alennuskortilla parannat menekkiä tuoteryhmässä jota haluat myydä.

Painotuotteet erikoismateriaaleille

Painamme monille erikoisille materiaaleille muoville, kuulolle, kartongille, magneetille.